2019 model Volkswagen Golf görüntülendi!

2019 Volkswagen Golf veya diğer adıyla Golf 8 ilk kez görüntülendi. İşte üretimine 2019 yılında başlanması beklenilen yeni nesil Volkswagen Golf’ten ilk görseller!

2019 model Volkswagen Golf görüntülendi!

Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan 2018 Toyota Auris ve geçtiğimiz günlerde tanıtılan 2019 Ford Focus modelinin ardından gözler, C segmentinin merakla beklenilen otomobillerinden 2019 Volkswagen Golf modeline çevrildi.

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkması beklenilen sekizinci nesil Golf, Almanya’nın Nürburgring kentinde gerçekleştirilen testler sırasında kamuflajsız olarak görüntülendi.

Yeni 2019 Volkswagen Golf ilk kez görüntülendi!

Yeni nesil Golf, tasarımsal açıdan büyük bir değişim sunmayacak. VW’nin yapacağı bazı değişiklikleri gizlemiş olabileceği düşünülürken, aracın köşeli yapısı ile daha keskin hatlara sahip olduğunu rahatlıkla söylemek mümkün.

Hacimli bir arka bölüme sahip olan yeni Golf’ün, teknik anlamda büyük bir değişime imza atacağı iddia ediliyor. Otonom sürüş özellikleri ile güçlendirilecek olan Golf 8, yeni teknolojiler ile daha güvenli seyahat imkanı sağlayacak.

MQB platformunun güncellenmiş bir versiyonu ile geliştirilen 2019 VW Golf modeli hibrit, benzinli ve dizel olmak üzere üç farklı seçenek sunacak. Araç motorunun teknik özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Golf 8, Arteon ve yeni Touareg’de gördüğümüz bazı yeniliklere ev sahipliği yapacak. Vites topuzu bu konuda ilk göze çarpan detay olurken, yeni bir dijital gösterge ( hayalet gösterge ) ile kullanıcıların karşısına çıkılacağı görülüyor.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2019-volkswagen-golf-ilk-kez-goruntulendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası