2019 Mercedes AMG GT videosu ortaya çıktı!

2019 Mercedes AMG GT ortaya çıktı! Hem videosu hem de fotoğrafları sızan 2019 AMG GT için pek çok detay da belli oldu. Yeni serisi motor ile AMG GT, çok daha güçlü olma iddiasında.

2019 Mercedes AMG GT videosu ortaya çıktı!

2019 Mercedes AMG GT ortaya çıktı! Hem videosu hem de fotoğrafları sızan 2019 AMG GT için pek çok detay da belli oldu. Yeni motor ile AMG GT, çok daha yüksek performansa sahip olma iddiasında.

Mercedes, 2019’da çıkaracağı AMG GT araçlarının son testlerini yapmaya başladı. Detaylı videosu ve fotoğrafları ortaya çıkan araç, kamuflajlarıyla görüntülendi.

2019 Mercedes AMG GT videosu ortaya çıktı

Yukarıdan izleyebileceğiniz videoda 2019’da piyasaya çıkacağı iddia edilen AMG GT Four, araştırma-geliştirme merkezinden çıkarak yol testlerine başlıyor.

Gizli olarak çekilen görüntülerde aracın pek çok dinamiği net şekilde görülebiliyor.

Konsept gerçek oluyor

2017’deki Cenevre Otomotiv Fuarı’nda ortaya çıkan konsept, 2019 yılında gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor. Eski modellere göre daha uzun olan araç, keskin tasarım hatlarıyla dikkat çekiyor.

Motor yenilenecek

Mercedes, 2019’da çıkaracağı spor otomobili için bazı değişimler de yapacak. Motor güçlendirilmesi yapılacak olan araç, 800 beygirlik bir motorla gelecek.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2019-mercedes-amg-gt-video

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası