2019 Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupe ve Cabrio resmileşti!

Mercedes tarafından 2019 Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupe ve Cabrio modellerinin resmi duyurusu gerçekleştirildi. İşte, bu iki harika otomobilin detayları.

2019 Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupe ve Cabrio resmileşti!

2019 Mercedes-AMG C43 Sedan modelinin ardından, 2019 Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupe ve Cabrio da resmi olarak duyuruldu. İşte, Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupe ve Cabrio özellikleri.

Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupe ve Cabrio neler sunuyor?

Öncelikle her iki Mercedes otomobilinde de 390 beygir güç üreten 3.0 L V6 biturbo motor bulunduğunu belirtelim. AMG Speedshift TCT 9G vites ise motorla uyum içinde çalışmak üzere ayarlanmış.

4Matic tüm tekerleklerden çekiş sistemi, AMG performansıyla geliştirilerek çok daha geliştirilmiş. Ayrıca, önceki nesle göre 23 beygir daha fazla güç üretilirken 520 Nm tork ve 2500-5000 devir için artış elde edilmiş. 0’dan 100 kilometreye coupe modeli 4.7 saniyede, cabrio modeliyse 4.8 saniyede çıkabiliyor. En yüksek hız ise elektronik olarak saatte 250 kilometreye sabitlenmiş.

Her iki modelde havayı kontrol etmek için mat iridyum gümüş içinde çift panjurlu AMG radyatör ızgarası kullanılıyor. Tasarımın şıklığına da şapka çıkartmamak mümkün değil. Özel AMG hafif alaşımlı jantlar da belirtmeden geçmeyelim. Tekerlekler de etrafındaki akışı iyileştirmek ve verimliliği artırmak için rüzgar tünellerinde aerodinamik olarak optimize edilmiş durumda. Tekerleklerin tasarımında havanın frenleri soğutması da hedefleniyor. Arka kısımdaki hava akışını iyileştirmek için çift egzoz borusu sistemi ve difüzör de unutulmamış. Etkileyici ön ayırıcı, Daha geniş yan etekler, arka tampondaki boyalı kısımlar ve isteğe bağlı AMG tasarım paketi de detaylar arasında.

İç tarafta ise DINAMICA mikrofiber, deri ve alüminyum detaylar göz alıcı. Yine isteğe bağlı AMG Performance koltuklar ise sürücüye yan destek sağlarken ısıtma özelliğine de sahip. Üç aşamalı klima kontrolü de sürücü, yolcu ve arkada oturanlara rahatlık sunuyor. Cabrio için Airscarf boyun seviyesi ısıtmalı spor koltuklar da mevcut.

Her iki otomobilin de çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmıyor.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2019-mercedes-amg-c-43-4matic-coupe-cabrio

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası