2019 Maserati Levante GTS tanıtıldı!

2019 Maserati Levante GTS tanıtıldı!

Maserati sportif SUV modeli Levante için yepyeni bir özel versiyonu görücüye çıkarttı. İşte Goodwood Hız Festivali kapsamında tanıtılan 2019 Maserati Levante GTS!

Sadece performans arayanlara: Ariel Atom 4

320 beygir Honda Type R turbo motor ile çok daha güçlenen Ariel Atom 4 performans arayışında olanların arzu nesnesi olacak. İşte, bu farklı minimal otomobilin detayları.

2019 Maserati Levante GTS neler sunuyor?

Geçtiğimiz günlerde Maserati sportif SUV modeli için son derece iddialı bir model tanıtmıştı. Levante Trofeo olarak adlandırılan bu model, Ferrari tarafından üretilen 598 beygir gücündeki bir motor ile adeta bir canavar gibi.

Bu defa 25. yaşını kutlayan Goodwood Hız Festivali’nin açılış gününde karşımıza çıkan Maserati, yeni bir Levante modelini görücüye çıkarttı. Trofeo modelinin bir seviye altı diyebileceğimiz 2019 Maserati Levante GTS, yine de bir süper otomobil performans değerlerine sahip.

Detaylara baktığımızda Quattroprte GTS modeliyle aynı 3.8 litrelik V8 motora sahip olan Levante GTS, 550 beygir güç ve 730 Nm torka sahip. Sıfırdan yüze ise 4.2 saniyede çıkabiliyor. Maksimum hız ise 292 km/s olarak açıklandı.

Trefeo modeliyle bu değerleri kıyasladığımızda ise; Levante GTS’in 48 beygir daha az olmasına karşın aynı tork değerine sahip olduğunu görüyoruz. Sıfırdan yüze ise Trefeo modeli 3.9 saniyede çıkarken maksimum 300 km/s hıza ulaşabiliyor.

Genel olarak aynı tasarıma sahip olan 2019 Maserati Levante GTS, oldukça sportif ve son derece kaliteli gözüküyor. İçeriye baktığımızda her nokta deri döşemelerin kullanıldığı dikkatlerden kaçmazken yenilenen 14 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi ve spor pedal seti aracın kalitesini artıyor.

Bilgi eğlence sistemini de yenileyen Maserati, bu yeni sistemi Ghibli ve Quattroporte modellerinde de kullanacak. Modelin satış tarihi ve fiyatları ise şu aşamada açıklanmadı.

https://shiftdelete.net/2019-maserati-levante-gts-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası