2019 iPhone’ların ön kamerası için ilginç gelişme!

2019 iPhone’ların ön kamerası için ilginç gelişme!

Dünyanın en iyi Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kuo, 2019 iPhone modellerinin ön kamerasındaki bazı geliştirmeler hakkında görüşlerini paylaştı. Bu görüşlere göre yeni iPhone modellerinin ön kameraları tamamen yenilenecek.

Huawei’den 5G destekli iPhone açıklaması!

Huawei’nin 5G iPhone modelleri konusunda Apple ile iş birliği yapmaya hazırlandığı iddia ediliyordu. Nihayet Huawei’den resmi açıklama geldi.

2019 iPhone kameraları çok iddialı olacak!

Arkada 3 kamera ile gelecek olan iki farklı iPhone modelinin ön kamerası da 12 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Önceki iPhone modellerinin ön kamerası 7 megapiksel çözünürlüğünde idi. Bu geliştirmenin yanı sıra ön kameranın lens tarafında da bir değişiklik olacağı konuşuluyor. Bu konuşulanlar doğru çıkarsa yeni iPhone modelleri, ultra geniş açı çekim yapabilen bir kameraya ev sahipliği edecek.

Eğer bu konuşulanlar doğru çıkarsa Apple, en çok eleştirildiği konulardan biri olan ön kamerası daha iyi bir hale getirilmiş olacak.

Ayrıca daha önce ortaya çıkan sızıntılar, 2019 iPhone‘ların arka kameralarındaki ciddi gelişmeleri gösteriyordu. Bu sızıntılar doğru çıktığı takdirde ise cihazlar, 3 arka kamera ile satışa sunulacak.

Tabii ortaya çıkan bu bilgilerin yalnızca sızıntıdan ibaret olduğunu belirtmemizde fayda var. En doğru ve detaylı bilgileri, Apple’ın eylül ayında düzenleyeceği bir medya etkinliğinde öğrenmeyi umuyoruz.

https://shiftdelete.net/2019-iphone-larin-on-kamerasi-icin-ilginc-gelisme

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası