2019 Hyundai Santa Fe parmak izi okuyucusu ile geliyor!

2019 Hyundai Santa Fe parmak izi okuyucusu ile geliyor!

2019 Hyundai Santa Fe hakkında yepyeni detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen detaylar doğrultusunda 2019 model Hyundai Santa Fe‘nin, tıpkı günümüz akıllı telefonlarında olduğu gibi bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağı belirtildi. 2019 Hyundai Santa Fe parmak izi okuyucusuyla, otomobil sektöründe yepyeni bir devri başlatmayı hedefliyor.

Elon Musk’tan Türkiye’ye Supercharger müjdesi!

Elon Musk Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile birlikte aralarından Türkiye’nin de yer aldığı birçok Avrupa ülkesi için Supercharger müjdesi verdi. İşte detaylar!

2019 Hyundai Santa Fe parmak izi okuyucusu ile fark yaratacak!

Apple‘ın 2013 yılında Touch ID adlı parmak izi okuyucusuyla ile piyasaya sunmuş olduğu iPhone 5S modeliyle birlikte, akıllı telefon pazarında parmak izi okuyucularının yaygınlaşmasını sağlamıştı.

Şimdi ise Hyundai, söz konusu bu teknolojiyi otomobil sektörüne entegre etmeyi hedefliyor. Şirkete tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda 2019 yılında piyasaya sunulacak olan Santa Fe modellerinde parmak izi sensörü yer alacağı belirtildi.

Bu sensörler sayesinde, araçlarını daha güvenli bir hale getirecek olan Hyundai, ayrıca otomobil sektörü içinse yepyeni bir devri başlatacak. 2019 Hyundai Santa Fe modelleriyle gelecek olan bu parmak izi sensörleri ile birlikte sürücüler, aracın kapı koluna entegre edilmiş küçük bir sensör yardımıyla araçlarının kilidi açabilecek, hatta araçlarını tek bir dokunuşla kilitleyebilecek.

3 boyutlu sensörler sayesinde parmak izini her detayına kadar tarayabilecek olan Hyundai, hem güvenliği daha üst seviyelere çıkartacak, hemde oldukça kullanışlı bir özelliği de sürücülere sunmuş olacak.

Bunun haricinde ise, yine aracı çalıştırmak içinse de start-stop kısmına da 3 boyutlu bir parmak izi tarayıcısı yerleştirdiği belirtiliyor. Böylece kullanıcılar kontak kısmında yer alan parmak izi tarayıcısına parmaklarını tanıtarak araçlarını da rahatlıkla çalıştırabilecek.

İlk olarak bu araçlar 2019 yılında piyasaya sürülecek. Daha sonrasındaysa dev üretici, 2020 ve sonrasında piyasaya sunacağı araçlarında söz konusu bu sistemi daha kapsamlı hale getirerek, aracın birçok opsiyonunda kullanılmasına imkan tanıyacak. Kısacası, aracı sizden başkası kullanığı zaman sadece sizin izin verdiğiniz özelliklere erişim sağlanabilecek.

Peki, siz Hyundai’nin yeni araçlarında yer alacak olan parmak izi tarayıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

https://shiftdelete.net/2019-hyundai-santa-fe-parmak-izi-okuyucusu-ile-geliyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası