2019 Hyundai Santa Fe karşınızda!

Çok daha agresif ve çok daha güçlü 2019 Hyundai Santa Fe, SUV piyasasına hareket getireceğe benziyor. İşte yenilenen modelin detayları.

2019 Hyundai Santa Fe karşınızda!

Hyundai tarafından tamamen yeni dördüncü nesil 2019 Santa Fe SUV modeli duyuruldu. İşte, yenilenen Hyundai Santa Fe özellikleri.

2019 Hyundai Santa Fe neler sunuyor?

Bundan böyle 5 yolcu taşıma kapasiteli Santa Fe Sport modelinin Santa Fe olarak, mevcut uzun dingil arasına sahip olan üç sıralı ve 7 yolcu taşıyabilen modelin ise Santa Fe XL olarak anılacağı belirtiliyor. Ek olarak tamamen yeni 8 yolcu kapasiteli bir modelin de tamamen yeni bir isimle geleceği vurgulanmakta. Ülkemizde sadece 5 yolcu kapasiteli bir modelin satışta olduğunu da belirtelim. Yeni standart modelin bu yaz itibariyle, ek yolcu kapasiteli modelin ise 2019 yılında satışa sunulması planlanmakta.

Tamamen yenilenen tasarım ile birlikte LED gündüz farları ve LED farlar Hyundai SUV modelini çok daha şık ve agresif bir hale getirmiş. Yeni Smart Sense teknolojisi ise tüm kör noktalara ve çarpışmalara karşı araç içerisindekilere güven sağlıyor. Akıllı seyir ise dur-kalk sistemi ve sürücü uyarı sistemine sahip.

Temel motor seçeneği 185 beygir gücündeki 2.4 litre turbo iken, orta seviyede 232 beygir gücündeki 2.0 litre turbo sunulacak. Yeni dizel motor ise 200 beygir gücündeki 2.2 litre CRDi turbo dizel olarak açıklandı. Tüm bu seçenekler aynı 8 ileri otomatik şanzımanı kullanacak. Motor seçenekleri ülkemiz için yine farklılık gösterebilir. HTRAC dört tekerden çekiş de Hyundai Santa Fe’ye kazandırılmış durumda. Sürüş bilgileri ile navigasyon bilgisi veren ve ön cama 8.5 inç görüntü yansıtan bir gösterge de yeniliklerden. 2019 Santa Fe için fiyat detayları ise henüz paylaşılmadı.

Daha fazla detayın Cenevre Otomobil Fuarı 2018 etkinliğinde paylaşılması bekleniyor.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2019-hyundai-santa-fe-karsinizda

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası