2019 Hyundai Kona hibrit tanıtıldı!

2019 Hyundai Kona hibrit tanıtıldı!

Hyundai, 2019 Hyundai Kona hibrit modelini tanıttı. Ailedeki tamamen elektrikli versiyona rağmen, hibrit model de eklemiş olması şaşırtıcı.

2019 Hyundai Kona hibrit özellikleri

Tasarımsal açıdan, Kona ailesinin diğer üyeleri ile birkaç ufak hibrit detayı dışında neredeyse aynı olan hibrit modelin ortalama yakıt tüketimi ise 3.9 litre/100 km şeklinde açıklandı.

1.6 litrelik 4 silindirli ve benzinli ve bir adet elektrikli motora sahip olan hibrit Kona, 140 HP güce ulaşabiliyor. 0-100 km/s hızlanmasını 11.2 saniyede tamamlıyor.

16 inçlik jantlarla satışa sunulacak olan Kona’ya isterseniz 18 inçlik jant opsiyonu ekleyebiliyorsunuz.

Ayrıca otomobilde Apple CarPlay ve Android Auto destekleyen 7 inçlik multimedya ekranı, kablosuz şarj bölmesi, ısıtmalı direksiyon gibi premium özellikler de bulunuyor.

2019 BMW M8 ve BMW M8 Competition duyuruldu!

2019 BMW M8 tüm detaylarıyla gün yüzüne çıktı. Güçlü motoru ve iddialı tasarımıyla M8, iki farklı modelle satışa sunulacak. Bakalım BMW M8 ve BMW M8 Competition neler sunuyor?

Opsiyonel olarak bu ekranı 10.25 inçlik versiyonu ile de değiştirebiliyorsunuz.

Güvenlik açısından da oldukça donanımlı gelen Hyundai Kona, SmartSense teknoloji paketini standart donanım olarak sunuyor.

Bu teknoloji paketi; önden çarpışma önleyici, şerit takip asistanı, sürücü için yorgunluk sensörü gibi teknolojileri içerisinde barındırıyor.

Ağustos 2019 tarihinden itibaren Avrupa satışları başlayacak olan modelin fiyatı ise henüz netleşmiş değil.

 

https://shiftdelete.net/2019-hyundai-kona-hibrit-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası