2019 BMW satışları yükselişte!

2019 BMW satışları yükselişte!

Alman otomobil üreticisi BMW, yıl içerisindeki satışlarını artırmak için ciddi yatırımlar yapmıştı. Peki yenilenen otomobillerinin ardından 2019 BMW satışları ne durumda? Şirket tarafından açıklanan rapora göre 2019 yılının 3. çeyreğine kadar olan süreçte BMW, artırmayı başardı.

2019 BMW satışları yükselişte!

Ortaya çıkan rapora göre BMW, satışlarının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1.7 artırmayı başarmış durumda görünüyor. Yüzde 1.7 yükseliş BMW’nin geçtiğimiz yılla kıyaslandığında yaklaşık 2 milyon daha fazla araç sattığı anlamına geliyor.

Yenilenen BMW 7 serisi ve piyasaya hızlı bir giriş yapmayı başaran BMW X7 ve BMW 8 serisi ailesi, bu satış adetlerine ulaşma konusunda şirkete oldukça yardım etmiş gibi gözüküyor.

Bu otomobillerin satışlarındaki artış sayesinde, lüks sınıftaki pazar payını ciddi miktarda artırmayı başardığını belirten BMW yetkilileri, bu avantajı kullanmaya devam edeceklerini de vurguladı.

2019 BMW 1 Serisi Türkiye’de satışa çıktı

Mayıs ayında tanıtımı gerçekleştirilen 2019 BMW 1 / 2020 BMW 1 serisi nihayet Türkiye pazarına giriş yapıyor. 2019 BMW 1 Türkiye fiyatları ve donanımları belli oldu.

Elektrikli otomobillerin sayısının çok daha artacağını ve bu otomobillerin sunduklarının da artacağını belirten şirket yetkilileri, BMW i3‘ün başarısından mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Yayınlanan raporda BMW’nin vatanı olan Almanya’daki satış rakamları oldukça dikkat çekti.

Rapora göre BMW, 2019 Eylül satışlarında geçen seneye göre yüzde 15 daha az satış gerçekleştirmeyi başarmış. Sadece Eylül ayına baktığımızda ise BMW satışları, Avrupa’da yüzde 4.2 ve Amerika’da ise yüzde4 artış göstermeyi başarmış.

https://shiftdelete.net/2019-bmw-satislari-yukseliste

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası