2019 BMW M8 ve BMW M8 Competition duyuruldu!

2019 BMW M8 ve BMW M8 Competition duyuruldu!

2019 BMW M8 tüm detaylarıyla gün yüzüne çıktı. Güçlü motoru ve iddialı tasarımıyla M8, iki farklı modelle satışa sunulacak. Bakalım BMW M8 ve BMW M8 Competition neler sunuyor?

Yeni Corvette, yazılım ile güçlendirilemeyecek!

Tanıtımına kısa süre kalan 2020 Chevrolet Corvette yazılım koruma sistemi ile gündemde. Chip tuning seven otomobil tutkunlarını üzecek sistemin detayları dikkat çekiyor.

İşte BMW M8 ve BMW M8 Competition! 

BMW’nin yeni göz bebeği M8 nihayet duyuruldu. Dış tasarımında çok ciddi değişikliklerin bulunmadığı otomobilde alıştığımız BMW çizgileri mevcut. Özel M marka egzozlara ve 20 inçlik jantlara sahip olan otomobil, Opsiyonel olarak sunulan M Carbon Exteriror Packege ile çok daha agresif bir görünüm kazanabiliyor. M koltuklar ise son derece rahat ve şık gözüküyor.

Kaputun altında ise standart modelde 4.4 litrelik 600 beygir güç ve 750 Nm tork üreten V8 motor yer alıyor. Üstü açılabilen Competition modelinde ise bu güç 625 beygire yükseliyor.

8 ileri Steptronic şanzımanla gelen M8, xDrive sistemi ile gücü dört tekere aktarıyor. Sıfırdan yüze 3.2 saniyede ulaşan otomobil, üstü açık olduğundaysa yine sıfırdan yüze 3.4 saniyede ulaşabiliyor.

250 km/sa olarak limitlenen otomobilin son hızı, eğer opsiyonel olarak sunulan M Driver’s Package’i alırsanız 300 km/sa hızı aşabileceksiniz. Resmi tanıtımının Haziran ayının sonlarında Münih’te düzenlenecek #NexGen organizasyonunda gerçekleştirileceği M8 133.000 dolardan 155.500 dolar arasında fiyat etiketine sahip olacak.

https://shiftdelete.net/2019-bmw-m8-ve-bmw-m8-competition-duyuruldu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası