2019 BMW 7 serisi özellikleri ve fiyatı!

2019 BMW 7 serisi özellikleri ve fiyatı!

Uzunca bir süredir beklenen 2019 BMW 7 serisi sonunda tanıtıldı. Yenilenen tasarımı ve özellikleriyle kendine hayran bırakan yeni 7 serisine gelin, hep beraber yakından bakalım! İşte, karşınızda baştan aşağıya yenilenen 2019 BMW 7 serisi özellikleri!

İşte karşınızda 2020 Volkswagen Passat!

Bir süredir gündemde olan 2020 Volkswagen Passat, Detroit Otomobil Fuarı kapsamında ilk kez görücü karşısına çıkartıldı. İşte karşınızda 2020 Volkswagen Passat özellikleri ve fiyatı!

2019 BMW 7 Serisi özellikleri neler sunuyor?

Bir süredir sızıntılara konu olan ve yenilen tasarımıyla karşımıza çıkacağı doğrulanan 2019 BMW 7 serisi sonunda resmi olarak tanıtıldı.

İlk olarak 2019 BMW 3 serisi ile birlikte tasarımsal anlamda değişikliklere gideceğinin sinyalini veren BMW, 2019 X7 modeliyle de bu stratejisini devam ettirmişti.

Şimdi ise, sürücülerin karşısına yeni BMW 7 serisi ile birlikte çıkan Alman otomotiv devi, hem tasarımsal hem de donanımsal anlamda önemli değişikliklere ev sahipliği yapan lüks otomobiliyle 2019′a damgasını vurmak istiyor.

Yeni tanıtılan 7 serisine şöyle bir göz atacak olursak, bizleri ön kısımda önceki nesil modellere kıyasla daha geniş bir ızgara karşılıyor.

Merak edilen 2019 BMW X7 tanıtıldı!

Merak edilen 2019 BMW X7 sonunda resmi olarak lanse edildi. İşte karşınızda 2019 BMW X7 özellikleri ve fiyatı!

Bir önceki nesil modellere kısayla yüzde 40 oranında büyütülen bu ızgaralar sayesinde, agresif ve sportif bir görünüm kazan yeni 7 serisi oldukça iddialı geliyor.

Genel anlamda ön tarafta yapılan değişiklikler ile adından söz ettirecek olan yeni nesil BMW, geniş kaput ve ızgarası sayesinde hem kaslı hem de sportif bir görünüme sahip olduğunu da belirtelim.

Yine aynı şekilde yetkililer tarafınca aktarılan bilgiler doğrultusunda, yeni nesil aracın dingil mesafesine göre iki farklı versiyonu bulunacağı belirtildi.

Standart ve uzun versiyon olarak adlandırılan 7 serisi modellerinin, uzunlukları ise bir önceki 7 serisi modelden 22 mm daha uzun olduğu da açıklandı.

Merakla beklenen 2019 BMW 3 Serisi tanıtıldı!

2019 BMW 3 Serisi sonunda 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda resmi olarak lanse edildi. İşte 2019 BMW 3 Serisi özellikleri ve fiyatı

Tüm bu değişiklikleri kenara bırakıp söz konusu 2019 BMW 7 serisinin baştan aşağıya değişen motor özelliklerine de hızlıca göz atalım.

2019 BMW 7 serisi motor özellikleri neler sunuyor?

Asi duruşuyla göreni kendine hayran bıraktıran yeni nesil BMW 7 serisi birçok anlamda modernleştiğini de belirtmekte yarar var.

Tasarımsal değişiklikleri bir kenara bıraktığımızda ise, asıl önemli değişikliklerin motor kısmından yapıldığını görmekteyiz.

Her bakımdan sürücüsüne bambaşka bir deneyim yaşatmayı hedefleyen BMW, 2019 BMW 7 serisinde 523 beygir gücünde çalışan ve sekiz silindirli 4.4 litrelik benzinli bir motora yer veriyor.

BMW‘nin bu benzinli motor seçeneğini ise, 750Li xDrive ve 750 xDrive ikilisinde sürücülerin karşısına çıkacak.

577 beygir gücünde çalışan ve 12 silindirli 6.6 litrelik benzinli motoru ise M760Li xDrive modelinde yer vereceğini açıklayan otomobil devi, bu modelinin performansıyla da kendine hayran bıraktırmayı başarıyor.

Performansıyla büyüleyen 577 beygir’lik M760Li xDrive modelinin 0’dan saatte 100 kilometre hıza çıkış süresi ise 4.1 saniye olduğunu da belirtelim.

Dizel seçeneklerinin de sürücülere sunulacağının müjdesini veren yetkililer, sırasıyla 260, 316 ve 393 beygirlik güç değerlerine sahip olan modellerini Avrupa pazarında satışa sunulacağı da müjdeledi.

Yeni BMW 7 serisi iç yaşam kısmında da farkını ortaya koyuyor!

İç yaşam kısmında da sürücüleri kendine hayran bıraktıran otomotiv devi, yeni nesil 7 Serisi’nde en son araç içi teknolojilerine de yer veriyor. Ayrıca bu kısımda, BMW 8 serisinde ve X5‘ten aşina olduğumuz dijital gösterge panelleri de bizleri karşılıyor.

Bunun haricinde ise 2019 7 serisi, yeni deri ve materyal seçeneklerine de ev sahipliği yapıyor. Bu kısımda da kaliteden ödün vermeyen BMW, ayrıca şarj sorunu yaşayan sürücüleri de unutmamış.

Aracın ön konsolunda telefonunuzu şarj edebileceğiniz bir kablosuz şarj alanına yer veren Alman devi, her türlü konuda sürücüsünü ve yolcusunu düşünüyor.

Tüm bu detayların haricinde, yeni bağlantı özelliklerine de kavuşan yeni 7 serisinde ayrıca, 50 metre mesafeye kadar algılayabilen park asistanına da yer verdiğini görmekteyiz.

2019 BMW 7 serisi ne zaman satışa çıkacak? Fiyatı nasıl olacak?

5 farklı donanım seçeneği ile birlikte Nisan 2019‘da satışa çıkacağı müjdelenen 2019 BMW 7 serisinin, fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak, şirkete yakın kaynaklarca aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu modellerin fiyatının Mart ayında netlik kazanması tahmin ediliyor.

Peki, siz 2019 BMW 7 serisi özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi hemen aşağıdan yer alan yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

https://shiftdelete.net/2019-bmw-2019-bmw-7-serisi-ozellikleri-ve-fiyati

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası