2019 Audi Q3 tanıtıldı!

2019 Audi Q3 tanıtıldı!

Lüks kompakt crossver Audi Q3 hem iç hem de dış tasarım anlamında yapılan önemli güncellemelerle artık çok daha güçlü bir hal almış durumda. Karşınızda 2019 Audi Q3.

Audi Q8 tüm ihtişamıyla tanıtıldı!

10 yıl önce BMW X6 ile başlayan Coupe SUV sınıfının en yeni üyesi Audi’den geldi. Her açıdan son derece iddialı olan Audi Q8 bakalım neler sunuyor?

2019 Audi Q3 özellikleri neler?

2019 Audi Q8 SUV modelinin sadeleştirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan 2019 Audi Q3 bir önceki modeline göre daha agresif bir imaja büründürülmüş. Dingil aralığı da 7,62 santimetre genişletilen araç artık daha büyük.

Yeni Q3, 187 beygir gücünde 2.0 litre 4 silindirli Quattro 4 tekerden çekiş ve S Tronic 7 ileri otomatik vites ile birlikte gelecek. Gelecek diğer motor seçeneklerinin detayları hakkında Audi şu an için herhangi bir açıklama yapmıyor.

Araç, 6 farklı sürüş moduna sahip dinamik yol tutuş sistemi ile birlikte geliyor. Bu modlar ise Konfor, Dinamik, Off-Road, Verimlilik, Otomatik ve özelleştirilebilir Bireysel olarak sıralanıyor. Uyarlanabilir seyir kontrolü, acil durum freni, yol takip uyarısı, aktif yol asistanı ve arka çapraz trafik uyarısı ise güvenlik özellikleri arasında yer alıyor.

MMI bilgi eğlence sistemi için Android Auto ve Apple CarPlay standart olarak geliyor. Yeniden tasarlanan kokpit ise çok daha şık ve erişilebilir durumda. İki adet USB portu ve 12-volt bağlantısına kolayca ulaşılabiliyor.

2019 Audi A4 huzurlarınızda!

2019 Audi A4 ve Audi A4 Avant bu yıl içerisinde yollara çıkmaya hazırlanıyor. İşte, çok daha çarpıcı bir görünüme kavuşan otomobiller hakkındaki tüm detaylar.

2019 Audi Q3 fiyatı ve çıkış tarihi

Avrupa ülkelerinde Sonbahar ayları içerisinde satışa sunulması planlanan aracın fiyat bilgisi henüz açıklanmış değil.

https://shiftdelete.net/2019-audi-q3-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası