2018 MacBook Pro bekleyenlere kötü haber!

Apple tarafından piyasaya sürülecek olan 2018 MacBook Pro modellerinin yeniliklerle geleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

2018 MacBook Pro bekleyenlere kötü haber!

Apple tarafından piyasaya sürülecek olan 2018 MacBook Pro modellerinin yeniliklerle geleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Son iddialar, bu yıl içerisinde önemli bir MacBook Pro güncellemesinin yapılmayacağı yönünde.

2018 MacBook Pro dizüstü bilgisayarlar güncellenecek mi?

Digitimes haberine göre, Apple dizüstü bilgisayarlarını daha düşük maliyet ve daha az risk amacıyla Quanta’dan Foxconn’a aktarıyor. Bu aktarımın gerçekleştirilmesinde, şirketin üst seviye dizüstü bilgisayarlarında önemli bir donanım güncellemesi yapmayı planlamamasının etkili olduğu ifade ediliyor.

Bu durum, 2017 MacBook Pro tedariklerinin Foxconn’un verim ve kalite kontrol problemleri ile karşılaşması durumunda bile güçlü kalacağı şeklinde yorumlanıyor. Daha önce Foxconn siparişlerin yüzde 20’sinden, Quanta ise kalan yüzde 80’den sorumluydu. Yeni üretim takviminde Quanta tamamen devre dışı kalmayacak ancak iki şirkete siparişlerin eşit dağılımını sağlamak için yaklaşık yüzde 30 oranında kayıp verecek.

Öte yandan, beklentiler şirketin bu yıl yeni işlemci ve 32 GB RAM seçeneğini sunacağı yönünde. Bu anlamda Digitimes’ın güncelleme yapılmayacağı yönündeki ifadesi, 2016 MacBook Pro modelindeki gibi Touch Bar ve Touch ID gibi önemli farklılıklar sunulmayacağı şekilde düşünülebilir. Yani dahili donanım konusunda güncellemeler görmemiz olası.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2018-macbook-pro-bekleyenlere-kotu-haber

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası