2018 iPhone tanıtım tarihi ne zaman?

2018 iPhone tanıtım tarihi ne zaman?

Apple bu yıl iki OLED iPhone ve bir LCD iPhone modeli ile karşımıza çıkacak. Peki, merakla beklenilen 2018 iPhone tanıtım tarihi ne zaman?

iPhone 9 ve iPhone X Plus sızdırıldı!

Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone’ları Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Fakat son sızıtıya göre iPhone 9 ve iPhone X Plus tasarımı nedeniyle iPhone severleri üzebilir!

2018 iPhone tanıtım tarihi çok yakın!

iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9 adlarıyla tanıtılması beklenilen 2018 iPhone serisi, şirketin alışılagelmiş lansman takvimini devam ettirecek gibi gözüküyor. Buna göre beklentiler şu an için 12 Eylül tarihine odaklanmış durumda. Bu tarihin verilmesine sebep olarak, şirketin iPhone tanıtımları için genellikle Salı ve Çarşamba günlerini tercih etmesi gösteriliyor. Yine de 4 Eylül, 5 Eylül ve 11 Eylül tarihlerinin de etkinlik için güçlü adaylar olduğu düşünülüyor. Apple tarafından tanıtımların ABD’de Eylül ayının ilk Pazartesi günü kutlanılan İşçi Bayramı tatilini takip eden ilk hafta gerçekleştirildiği de bilgiler arasında yer alıyor.

12 Eylül sonrası tarihlere ise pek ihtimal verilmezken, iPhone mağaza satışlarının ve çevrimiçi ön siparişlerin 21 Eylül tarihinde başlayacağı söyleniyor. Üç yeni iPhone modelinin de aynı gün satışa sunulup sunulmayacağı konusu ise belirsiz. Daha uygun fiyatlı olması beklenilen 6.1 inç LCD iPhone modelinin gecikebileceği yönündeki iddiaları tekrar hatırlatmak isteriz.

iPhone X Plus, iPad gibi kullanılacak!

6.5 inç OLED ekran ile bugüne kadarki en büyük ekranlı iPhone modeli olarak gelmesi beklenilen iPhone X Plus yatay mod desteği sunarak iPad stili kullanım deneyimi sunabilir.

Bakalım, bu yılın iPhone modelleri kullanıcıları yeni modele geçmek konusunda ikna edebilecek mi?

https://shiftdelete.net/2018-iphone-tanitim-tarihi-ne-zaman

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası