2018 iPhone modelleri ne zaman tanıtılacak?

2018 iPhone modelleri ne zaman tanıtılacak?

2018 iPhone modelleri hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen detaylar ile birlikte Eylül ayında tanıtılacak modellerin çıkış tarihi gün yüzüne çıktı.

2018 iPhone modelleri ne zaman tanıtılacağı ortaya çıktı!

2018 iPhone modellerinde kablosuz şarj değişikliği!

Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasına kısa bir süre kaldı. Görünüşe göre 2018 iPhone kablosuz şarj konusunda çok daha güçlü olacak.

Sihirli Elma‘nın haberine göre, 14 Eylül Cuma tarihinde yeni modellerin ön siparişe sunulacağı belirtildi. Ön siparişe sunulacak olan  modellerse, 11 veya 12 Eylül tarihinde düzenlenecek lansman ile gün yüzüne çıkartılması bekleniyor.

Bu zamana kadar yapılan Apple lansmanlarını göz önünde bulundurursak şirket, yeni modellerini genellikle Eylül’ün ikinci haftası tanıtıyor. Geleneği bozmak istemeyen yetkililer, yeniden bu tarihler arasında lansmanını düzenleyeceği kesin gözüyle bakıldığını söylebiliriz.

Apple’ın önceki düzenlemiş olduğu etklinlik tarihleri ise şöyle:

  • 2010 – 7 Haziran Pazartesi
  • 2011 – 4 Ekim Salı
  • 2012 – 12 Eylül Çarşamba
  • 2013 – 10 Eylül Salı
  • 2014 – 9 Eylül Salı
  • 2015 – 9 Eylül Çarşamba
  • 2016 – 7  Eylül Çarşamba
  • 2017 – 12 Eylül Salı

Apple’ın genellikle etkinlik için Salı ya da Çarşamba günlerini seçtiği görülüyor. Ayrıca Apple’ın 11 Eylül saldırılarından dolayı bu tarihi seçmediği detayı ise oldukça dikkat çekiyor.

2018 iPhone serisi 14 Eylül’den itibaren ön siparişe sunulacağını haberin başında belirtmiştik. Ön sipariş veren müşterilerine ise Apple, 22 Eylül tarihinde cihazların teslimatına başlayacak.

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan iPhone 9 ve iPhone X modelleri özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni model, 6.1 inç ekran boyutunda LCD ekrana sahip olacak. iPhone X Plus modelinde ise 6.5 inç‘lik OLED ekran paneli kullanıcıları kullanıcıları karşılayacak. Diğer detaylara bakacak olursak, iPhone 9′da tek arka kamera bulanacak. iPhone X modelleri de önceki yıl olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış çift kamera kurulumuyla gelecek. Bunların dışındaysa üç yeni iPhone modelinde de Face ID teknolojisine yer verilecek. Siz, tanıtılacak olan yeni modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

https://shiftdelete.net/2018-iphone-modelleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası