2018 iPhone kablosuz şarj konusunda daha güçlü olacak!

2018 iPhone kablosuz şarj konusunda daha güçlü olacak!

Apple’ın önümüzdeki ay tanıtımını gerçekleştireceği 2018 iPhone modellerinde hızlı şarj konusunda artık beklentileri karşılayacağı uzun süredir konuşuluyor. Ancak, şirketin kablosuz şarj konusunda da bir sürpriz yapacağı ortaya çıktı.

2018 iPhone modelleri Apple Pencil ile geliyor!

2018 iPhone modelleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen bilgiler ile birlikte yeni iPhone modelleri Apple Pencil desteğine sahip olabilir.

Yeni iPhone modellerinden en az birisinin daha iyi bir kablosuz şarj deneyimi için ince FPC yerine bakır bobin ile güçlendirileceği belirtiliyor. Bakır bobin kullanmanın en büyük dezavantajı, FPC’ye kıyasla daha fazla yer kaplıyor olması.

2018 iPhone kablosuz şarj konusunda daha güçlü olacak!

Ancak, daha az ısı üretileceği için şarj verimliliği artacak. Böylece kablosuz şarj daha hızlı hale getirilirken, kablolu şarjın en hızlı çözüm olduğunu hatırlatmak isteriz. Yeni iPhone modellerinin hızlı şarj adaptörü ile gelmesi bekleniyor.

Samsung, LG ve Apple gibi üreticiler amiral gemisi modellerini kablosuz şarj ile güçlendiriyor. Kablosuz şarjın avantajı ise telefonu masanıza veya sehpanın üzerine koyduğunuzda kabloya gerek kalmadan şarj edebilmeniz oluyor.

Böylece Apple uzun zamandır beklenen AirPower‘ı tanıtmadan önce iPhone modellerini kablosuz şarj konusunda güçlendirecek. Zira, AirPower’ın önümüzdeki ay yeni iPhone modelleri ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/2018-iphone-kablosuz-sarj-daha-guclu-olacak

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası