2018 iPad Pro tasarımı ortaya çıktı!

2018 iPad Pro tasarımı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtan Apple, merakla beklenen yeni iPad  ve Mac modellerini es geçmişti. Son gelen raporlara göre Apple’ın, bu ay içerisinde yeni iPad ve Mac modellerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyeceği tahmin ediliyor. Bugün ise yapılan sızıntıyla, 2018 iPad Pro tasarımı sızdırıldı!

2018 iPad Pro tasarımı sızdırıldı!

Yapılan sızıntıyla birlikte 12.9 inç‘lik yeni iPad Pro tasarımı gözler önüne serildi. Aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere, 2018 iPad Pro  modelinde önceki nesillerde bulunan Touch ID’nin kaldırıldığını görmekteyiz. Bunun yerine ilk defa iPhone X ile hayatımıza giren Face ID‘nin kullanıcıları karşılayacağını görmekteyiz.

Yuvarlatılmış köşeleri ile oldukça şık görünen 2018 iPad Pro tasarımı ile de oldukça dikkat çekiyor. Yeni nesil tabletinde uçtan uca ekran kullanacak olan Apple, böylece ekran kasa oranını önceki nesil tabletlerine göre daha da artıracak.

iPad Pro 2018 özellikleri belli oldu!

Apple, Ekim ayı içerisinde yeni iPad ve Mac modellerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Bugün paylaşılan raporda, iPad Pro 2018 özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Yeni iPad Pro modellerinin uçtan uca ekran tasarımına sahip olacağı bugün paylaşılan raporlarla da yeninden ön plana çıkartıldı. Face ID için gerekli olan TrueDepth kamera sistemi ile gelecek olan yeni iPad Pro‘da iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ile aynı Face ID sistemine sahip olacak. Ayrıca yeni iPad modelinin Face ID kurulum süreci ise iPhone X ile birebir aynı olacağı da paylaşılan raporlarda belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde ise yeni tabletin CAD çizimleri paylaşılmıştı. CAD çizimlerine dayanarak Face ID için gerekli olan donanımlar cihazın üst çerçevesine yerleştirildiğini belirtmiştik. Bunun yanı sıra anten çizgileri, arka tarafın iPhone 8 ile kullanıma sunulan camın aksine, metalden oluşacağını gözlemlemiştik. 

Henüz yapılan bu sızıntılar hakkında Apple kanadından herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığını da belirtmekte yarar var. İlerleyen günlerde yeni iPad ve Mac modelleri hakkında daha fazla bilginin açığa çıkartılması tahmin ediliyor.

https://shiftdelete.net/2018-ipad-pro-tasarimi-sizdirildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası