2018 iPad Pro bir yenilikle geliyor!

2018 iPad Pro bir yenilikle geliyor!

Apple’ın tablet pazarını ele geçiren ürünü iPad yeni modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen 2018 iPad Pro ise yepyeni bir sızıntı ile karşımızda. Bakalım 2018 iPad Pro ne gibi bir yenilikle geliyor?

Apple mağazasında iPad patladı! Yaralılar var!

Apple Store patlama haberiyle teknoloji gündemine oturdu. Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da yer alan Apple mağasında iPad patladı. Yaralıların olduğu belirtildi.

2018 iPad Pro çift Smart Connector ile mi gelecek?

Merakla beklenen yeni iPad Pro için yepyeni bir sızıntı gerçekleşti. iPad Pro modeline ait olduğu iddia edilen bir kılıf sızdırılırken, kılıfta Lightning bağlantı noktasının hemen yukarısındaki boşluk dikkat çekti.

Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun iddialarına göre bu yıl 11 ve 12.9 inç olmak üzere iki farklı iPad Pro modeli tanıtılacak. Söz konusu sızıntıda yer alan modelin ise 11 inçlik sürümün olduğu söyleniyor.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan raporlarda Smart Connector’un, tıpkı bu görselde olduğu gibi, Lightning bağlantı noktasına yakın bir yerde olacağı yer almış ve modelin CAD çizimlerinde de bu yönde bir bağlantı noktası yer almıştı.

İlginç olan ise ses kontrol butonlarının yakınında Smart Connector’un bir boşluk daha olması. Yani 2018 iPad Pro modelinde beklenenin aksine çift Smart Connector yer alacak. Buda iPad Pro modellerini yatay ve düşey olarak kullanımını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Dikey kullanımda ne gibi aksesuarların geleceği ise henüz bilinmiyor. Yeni iPad Pro modelinin Eylül ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/2018-ipad-pro-bir-yenilikle-geliyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası