2018 Ford Fiesta Van tanıtıldı!

Ford İngiltere’nin Birminghan şehrinde duyurusu düzenlenen Ticari Araç Fuarı’nda yeni 2018 Ford Fiesta Van modelini görücüye çıkarttı. İşte yeni Ford Fiesta Van!

2018 Ford Fiesta Van tanıtıldı!

Otomobil pazarının en iddialı oyuncularından birisi olan Ford İngiltere’de düzenlenen Ticari Araç Fuarı’nda yeni 2018 Ford Fiesta Van modelini görücüye çıkarttı. İşte yeni Ford Fiesta Van!

İşte 2018 Ford Fiesta Van!

İngiltere’nin Birminghan şehrinde duyurusu gerçekleştirilen Ford Fiesta Van, ülkemizde de satışta olan yeni hatchback Fiesta modeli üzerinden tasarlanmış.

Ford’un ticari otomobillerinin en küçük üyesi olan Yeni Ford Fiesta Van, daha fazla yük ve daha geniş bir bagaj hacmi sunmayı hedeflemiş. Zaten modele tamda bu sebeple arka tarafa koltuk ve cam eklenmemiş.

Elbette tek geliştirme bu olmamış. Süspansiyonları daha güçlü hale getirilen otomobil bu sayede 500 kilograma yük ve 1.3 metreye kadar uzunluktaki nesneleri taşıyabilecek hale gelmiş. Küçük bir kıyas yapmak gerekirse, aynı ailede yer alan ve daha büyük bir cüsseye sahip olan Ford Transit Courier maksimum 663 kilogram yük taşıma kapasitesine sahip.

Donanımından ve tasarımından hiçbir şey kaybetmeyen Ford Fiesta Van, Apple CarPlay ve Android Auto destekli 8 inçlik SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi, çarpışma asistanı, adaptif hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi, aktif park asistanı ve trafik işareti tanıma gibi yeni nesil özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Kaputun altında ise 84 beygir güç üreten 1.1 litre benzinli motor veya 123 beygir güç üreten 1.0 litre turboşarjlı benzinli motora ek olarak 85 ve 118 beygir güç üretebilen 1.5 litrelik dizel motor seçenekleri sunulmuş.

Fiyatı şu aşamada açıklanmayan modelin satışlarının ise önümüzdeki sonbaharda başlaması bekleniyor.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2018-ford-fiesta-van-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası