2017 yılında en iyi satan oyun belli oldu!

2017 yılında en iyi satan oyun, şimdiden belli olmuş gibi gözüküyor. Peki, bu yıla damgasını vurma başarısı gösteren oyun hangisi oldu?

2017 yılında en iyi satan oyun belli oldu!

PlayStation 4, Xbox One oyun konsollarının yanı sıra ilk kez PC platformuna gelen Destiny 2 bu yılın en iyi satan oyunu olmuş durumda. İşte, en iyi satan oyun olma derecesine erişen Bungie yapımının başarısının detayları.

Destiny 2 en iyi satan oyun!

NPD Group, 6 Eylül tarihinde konsollar ve 24 Ekim tarihinde de PC için piyasaya sürülen Destiny 2’yi yılın en iyi satan oyunu olarak ilan etti. Oyunun, çıkışından sonraki 1 aylık süreçte ciddi bir satış elde ettiği ifade ediliyor. Hatta PC çıkışı ile oyun yerini daha da sağlamlaştırabilir. Rakamsal detaylar ise verilmiş değil.

6 aydır zirvede bulunan Ghost Recon: Wildlands oyunu da geride bırakılmış durumda. Ek olarak, Call of Duty: Infinite Warfare ve Battlefield 1 de yine geriye düşmekten kurtulamadı. Öte yandan Destiny 2’nin 3 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek olan Call of Duty: WWII karşısında tutunamayabileceği konusunda da tahminler bulunuyor.

Bu arada ilginç bir not olarak, oyunun Battle.net ya da yeni adıyla Blizzard App platformuna gelen ilk Blizzard tarafından geliştirilmeyen yapım olduğunun altını çizelim.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2017-yili-en-iyi-satan-oyun-destiny-2

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası