2017 model BMW 5 serisi geliyor!

Uzun zamandır sadece kamuflajlı fotoğraflarıyla bile heyecanlandığımız BMW 5 Serisi’nin duyuru tarihi sonunda açıklandı. İşte 2017 model BMW 5 Serisinin tanıtım tarihi!

2017 model BMW 5 serisi geliyor!

Hepimizin çok uzun zamandır hayran olduğu BMW 5 Serisi, 7. kuşak otomobilleriyle yollara geri dönüyor. Yeni özelliklerini duymak için sabırsızlandığımız BMW 5 Serisi güvenlik ve konfor konusuna yeni bir çığır açacak gibi görünüyor.

Tanıtım tarihini Twitter üzerinden duyuran BMW, yeni BMW 5 Serisi’nde de 4, 6, 8 silindirli motor seçenekleri sunmaya devam edecek. Ayrıca BMW 5 Serisi’ne bir de hibrit modeli eklenmesi bekleniyor.

BMW yeni 5 Serisi ile gelecek üst düzey güvenlik ve daha iyi şerit kontrolü, yarı otonom sürüş teknolojisi gibi özellikler ile daha güvenli ve konforlu bir yolculuk vadediyor.

Yeni BMW 5 Serisi çıkış tarihi!

Yeni BMW 5 Serisi ile gelecek en önemli özelliklerden bir tanesi Remote 3D View adlı özellik. Remote 3D View ile sürücü arabasını ve arabasının etrafını BMW Connected uygulamasını kullanarak sürekli kontrol edebilecek. Yeni BMW 5 Serisi 13 Ekim’de tanıtılacak.

Kaynak adres : https://www.shiftdelete.net/2017-model-bmw-5-serisi-geliyor-75986

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası