2000 model Toyota Vitz, Cybertruck’a dönüştürüldü!

2019 yılının sonlarına doğru tanıtılan Tesla Cybertruck, tasarımı ile uzun bir süre konuşuldu. Bilindik otomobil tasarımının dışına çıkan …

2000 model Toyota Vitz, Cybertruck’a dönüştürüldü!

2019 yılının sonlarına doğru tanıtılan Tesla Cybertruck, tasarımı ile uzun bir süre konuşuldu. Bilindik otomobil tasarımının dışına çıkan Cybertruck, oldukça büyük bir ilgi gördü. Bu süreçte, Cybertruck rakibi birçok araç da ortaya atıldı. Bunlardan birisi de elektrikli kamyon Nikola Badger‘dı. Ancak bir kullanıcı, elindeki 2000 model Toyota Vitz aracını modifiye ederek Cybertruck görünümüne kavuşturdu.

Zaman zaman birçok kişi, bu tarz fütüristtik modifiyelere imza atabiliyor. Bu rekabette, Tesla’nın işi oldukça zor diyebiliriz.

2000 model Toyota Vitz modifiye ile Cybertruck görünümüne kavuştu

Yeni Zelanda‘da oturan bir kişi, elindeki Toyota Vitz’i Cybertruck haline getirdi. Trade sitesinde aracını satışa koyan kullanıcı, Cybertruck’dan daha iyi görünüşe sahip bir araç yaptığını iddia ediyor. Araca yapılan son teklif ise 324.56 dolar.  Aracının yakıt konusunda oldukça tasarruflu olduğunu iddia eden kişi, aynı güvenceyi güvenlik konusunda veremiyor. Aracın güvenlik seviyesi, 5 yıldız üzerinden 1 olarak belirtilmiş.

2000 model Toyota Vitz kullanan kişi, aracını Cybertruck görünümüne kavuşturmayı başarmak için oldukça uğraşmış. Orijinal aracın kasasında birçok değişiklik yapılırken, tekerlekler de gözden geçirmiş durumda. Aracın kapıları da ihmal edilmemiş ve yukarı açılacak şekilde tasarlanmış durumda. 4 çeker olan araba, 1.3 litre motora sahip. Arabanın internette viral olması ile birlikte, teklif miktarının artması bekleniyor. Daha şimdiden, 58 kişi araç için teklif sunmuş durumda.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası