1998 Mercedes-Benz AMG CLK GTR açık artırmada!

1998 Mercedes-Benz AMG CLK GTR açık artırmada!

Sadece 25 adet üretilmiş olan 1998 Mercedes-Benz AMG CLK GTR açık artırma ile yeni alıcısına kavuşacak. Bu şaheser aracın satılması beklenilen fiyat ise dudak uçuklatacak cinsten.

2018 Mercedes A Serisi Sedan huzurlarınızda!

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni A Serisi hatchback’in ardınd A serisi bu defa sedan olarak karşımıza çıktı. İşte 2018 Mercedes A Serisi Sedan!

1998 Mercedes-Benz AMG CLK GTR milyon dolar fiyatla satılıyor!

FIA GT yarış tasarımına sahip olan sınırlı üretim Mercedes-Benz AMG modeli, 3 büyük Alman otomotiv devinin arasındaki rekabetin göstergelerinden. Mercedes CLK GTC, BMW McLaren F1 ve Porsche 911 GT1 arasındaki kıyasıya rekabette, 1998 FIA GT Şampiyonası orijinal Mercedes CLK GTR ile kazanılmıştı. Daha sonra bu aracın bir asfalt versiyonu üretilmişti. Satışta olan araç ise bu 25 adetlik üretimin 9. üyesi durumunda.

Tamamen orijinal gövde, motor, güç aktarma organları ve fabrika boyası ile gerçek bir koleksiyon otomobili olan 1998 Mercedes-Benz AMG CLK GTR efsanesinin; kullanım kılavuzu, servis kitapçıkları, anahtarları ve ilk yardım kiti de mevcut durumda.

GT modelinden alınan 6 ileri vitesli manuel şanzıman sayesinde aracın ışık hızında vites geçişi yapabildiği ifade ediliyor. 6.9 litre V12 motor ile araç gerçek bir canavar. İlk sahibi Almanya vatandaşı olan Hermann Eschemann olan araç, daha sonra ismi açıklanmayan Hong Kong’lu bir özel koleksiyoncuya satılmış. 12 yılın ardından ise araç şimdiki ABD’li sahibine ulaşmış. Aracın kilometre saati ise 1,500 kilometreyi gösteriyor.

En pahalı otomobil: Pagani Zonda HP Barchetta!

Dünyanın en pahalı otomobili ünvanı el değiştirmiş durumda. Pagani Zonda HP Barchetta uçuk fiyatı ile Rolls-Royce Sweptail elindeki ünvanı ele geçirdi. İşte, Pagani Zonda HP Barchetta fiyatı.

4.25 milyon dolar yani yaklaşık 21 milyon TL fiyatla RM Sotheby tarafından açık artırması açılan aracın çok daha yüksek bir fiyata satılması bekleniyor. Açık artırma 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

https://shiftdelete.net/1998-mercedes-benz-amg-clk-gtr-acik-artirmada

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası