18000 mAh bataryalı Energizer Power Max P18K Pop tanıtıldı!

18000 mAh bataryalı Energizer Power Max P18K Pop tanıtıldı!

Oldukça başarılı bir pil üreticisi olan Energizer’in, akıllı telefon sektöründe de faaliyet gösterdiği pek bilinmiyor. Ancak, pil üreticisi piyasaya sunduğu akıllı telefonlara, Energizer Power Max P18K Pop ile bir yenisini daha ekledi.

18000 mAh gibi oldukça yüksek kapasiteli bir bataryanın yer aldığı Power Max P18K Pop, bu sayede 4 gün boyunca kesintisiz müzik dinleme, 2 gün boyunca video izleme imkanı ve 50 gün bekleme süresi sunabiliyor.

Energizer Power Max P600s duyuruldu!

Pil üreticisi Energizer, şimdi de Android akıllı telefon macerasını sürdürüyor. Huzurlarınızda Energizer Power Max P600s.

Energizer Power Max P18K Pop tanıtıldı!

Telefon 18W hızlı şarj desteğine sahip. Bu kadar yüksek kapasiteli bataryanın yer aldığı bir telefon için hızlı şarj hayati önem taşıyor. Bunun yanı sıra P18K’yı bir powerbank olarak kullanarak diğer telefon ve cihazları şarj edebilirsiniz.

6.2 inç büyüklüğündeki ekranı Full HD+ çözünürlük sunan P18K Pro, gücünü MediaTek’in Helio P70 işlemcisinden alıyor. Cihaza 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ederken, microSD kart ile hafızayı artırmak mümkün.

Ön kamera özel mekanizması sayesinde sadece kullanıldığında ortaya çıkıyor. Ön tarafta 16 Megapiksel çözünürlüğünde ana ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde ikinci kamera yer alıyor. Arka tarafa geçtiğimizde ise üç kamera ie karşılaşıyoruz.

12 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameya, 5 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde kameralar eşlik ediyor. Full HD video kaydı gerçekleştirebilen telefon, 4K kayıt desteğine sahip değil.

Android 9 Pie ile çalışan telefonun alt kısmında, USB-C portu bulunurken 3.5 mm’lik giriş yer almıyor. MWC’de sergilenecek olan Energizer Power Max P18K Pop, Haziran ayında satışa sunulacak, ancak fiyatı henüz açıklanmadı.

 

https://shiftdelete.net/18000-mah-energizer-power-max-p18k-pop-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası