1500 TL en iyi telefon – Ben olsam ne alırdım

1500 TL bütçeyle en iyi telefon ne? Ben olsam ne alırdım isimli yeni serimizin ilk bölümünde bu soruyu cevaplandırıyoruz. 1500 TL’miz olsa, hangi telefonu alırdık?

1500 TL en iyi telefon – Ben olsam ne alırdım

ShiftDelete.Net olarak yeni bir seriye başlıyoruz. “Ben olsam ne alırdım?” isimli serimizde, okurlarımızdan en çok genel soru kalıbına yönelik, farklı bütçe ve farklı ürün kategorileri için kendi tercihlerimizi sıralayacağız.

Serimizin ilk bölümünde 1500 TL‘ye kadar bütçemiz olsa, hangi telefonu satın alacağımızı konuştuk.

1500 TL en iyi telefon – Ben olsam ne alırdım #1 

Konuyla ilgili çektiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilir, dilerseniz de yaptığımız tercihleri aşağıdan yazılı olarak okuyabilirsiniz. 

Hangi telefonları seçtik?

Xiaomi Mi 5s

Bu fiyat bandında rakiplerinden üstün donanım bileşenleriyle ilk tercihlerimizden biri olan Xiaomi Mi 5s, uygun fiyatlı olmasına rağmen Snapdragon 821 işlemcisinden gücünü alıyor. Buna ek olarak telefonda 5.15 inç boyutlu ekranda Full HD çözünürlük, 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve 3200 mAh batarya kapasitesi yer alıyor.

Tabii ki ürünün ülkemizde resmi olarak satılmaması ve ithalatçi garantisine sahip olması bir dezavantaj. Ancak ürünün fiyatını ve sunduğu özellikleri düşündüğümüzde bu durum, göz ardı edilebiliyor.

Lenovo P2

Özellikle 5000 mAh kapasiteli bataryası ile öne çıkan Lenovo P2, bu büyük bataryaya rağmen metal kasalı şık tasarımı ve orta şeker özellikleriyle tercih edilebilecek cihazların başında geliyor.

Telefonda Snadpragon 625 işlemcisi yer alırken, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı diğer göze çarpan teknik özellikler.

ASUS Zenfone 3

Orta segmentin şık tasarımlı cihazlarından biri olan ASUS Zenfone 3, bununla birlikte başarılı kamera yetenekleriyle de öne çıkıyor. Özellikle kamera yazılımında yer alan farklı modlar, birçok senaryoda iyi fotoğraflar çekebilmenize olanak tanıyor.

Telefon gücünü Snapdragon 625 işlemcisiniden alırken bu işlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca telefonda 3000 mAh pil kapasitesi yer alıyor.

Nokia 6

Ülkemize Vodafone ile giriş yapan Nokia 6, 1300 TL fiyat seviyesinde tercih edilebilecek bir başka telefon. Her ne kadar Snapdragon 410 ile geliyor olsa da safkan Android arayüzü ve sağlamlığı ile Nokia 6 da kullanıcısını memnun edecek cihazlardan biri.

 

Kaynak adres : https://www.shiftdelete.net/1500-tl-en-iyi-telefon-83001

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası