10090 mAh bataryalı: Galaxy Tab S7 Plus özellikleri

Samsung Galaxy Tab S7 Plus özellikleri için beklenen haber geldi. Bu yılın ilk günlerinde yeni nesil bir tablet tasarladığını söylenen Güney …

10090 mAh bataryalı: Galaxy Tab S7 Plus özellikleri

Samsung Galaxy Tab S7 Plus özellikleri için beklenen haber geldi. Bu yılın ilk günlerinde yeni nesil bir tablet tasarladığını söylenen Güney Koreli şirketin en güncel projelerinden biri olan bu projenin detayları neler?

Samsung  Galaxy Tab S7 Plus özellikleri neler sunuyor?

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Tab S7 Plus, Galaxy Note 20 ile birlikte sahneye çıkacak. Ayrıca kendisinin yol arkadaşı olan Galaxy Tab S7, 11 inç ve 12.4 inç şeklinde iki farklı versiyon ile satışa sunulacak.

Bluetooth Certification Agency tarafından doğrulanan yeni tablet, karşımıza “SM-T976B” model numarası ile çıkıyor. 2019’un kasım ayından beri geliştirilen bu modelin 5G altyapısına sahip olacağı bildirildi.

Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanan amiral gemisi tablet, enerji tasarrufu yapan bir yapıyı da kullanacak. Ayrıca bu cihazın Wi-Fi Alliance tarafından verilen internet sertifikasını da aldığını belirtelim. Peki kendisinin özellikleri neler?

Yayımlanan bilgilere göre Galaxy Tab S7 Plus’da 12.4 inç büyüklüğünde olan AMOLED bir ekran kullanılacak. Bu ekranın çözünürlüğü 2560 x 1440 olarak açıklandı. Ayrıca yeni tablette HDR 10 Plus teknolojisi de yer alacak.

10090 mAh’lik bataryası ile dikkat çeken Samsung Galaxy Tab S7 Plus, LTE altyapısına da sahip olacak ve kutusundan Android 10 ile birlikte çıkacak. Ayrıyeten bu tablette bir adet microSD kart girişi de mevcut.

S Pen, Wi-Fi 6, parmak izi okuyucusu ve Type-C USB portu gibi standartlaşmış olan özelliklere ev sahipliği yapan yeni nesil tablet, 25 W hızlı şarj teknolojisinden beslenecek ve AKG destekli hoparlör kullanacak.

Bu model için belirlenen renk seçenekleri arasında gri, mavi ve kahverengi bulunuyor. Buna ilaveten Samsung’un bu tablet adına özel bir klavye kılıfı da üreteceği düşünülüyor. Son olarak Galaxy Tab S7 Plus’ın fiyatı henüz belli değil.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası