10000 mAh bataryalı telefon tanıtıldı! İşte özellikleri

10000 mAh bataryalı telefon olarak kendisini gösteren Gionee M30, tanıtıldı ve özellikleri belli oldu. Yüksek batarya kapasitesi sayesinde uzun …

10000 mAh bataryalı telefon tanıtıldı! İşte özellikleri

10000 mAh bataryalı telefon olarak kendisini gösteren Gionee M30, tanıtıldı ve özellikleri belli oldu. Yüksek batarya kapasitesi sayesinde uzun süre kullanım imkanı sağlayan model, diğer özellikleriyle de kendisini gösteriyor.

Günümüzde 4000 mAh ve 5000 mAh bataryalı modellerin yaygınlaşmaya başladığı biliniyor. Ancak Çinli akıllı telefon üreticisi Gionee, adından söz ettirecek büyüklükte batarya kapasitesine sahip olan modelini piyasaya sunuyor.

Gionee M30 özellikleri

Bataryasıyla adından söz ettiren modelde 6 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. HD+ çözünürlüğe sahip olan bu ekranda çentik bulunmuyor. Model üst ve alt kısımında geniş çerçeveye sahip. Ayrıca orta kısma doğru tasarlanan çıkıntı dikkatlerden kaçmıyor. Telefonun ağırlığı olarak da 305 gram bilgisi paylaşılmış durumda.

Gionee M30 özellikleri için işlemci olarak MediaTek Helio P60 kendisini gösteriyor. Bu işlemcinin özelliklerine de baktığımızda 12 nm fabrikasyon süreci kendisini gösteriyor. 4 adet 2.0 GHz hızında çalışan Cortex-A73 ve 4 adet 2.0 GHz hızında çalışan Cortex-A53 çekirdekler bulunuyor. Grafik içinse Mali-G72 MP3 görev alıyor. Bununla birlikte model 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı özellikleriyle kullanıcılarla buluşuyor.

Gionee M30, 16 Megapiksel ana kameraya sahip. Bununla birlikte ön tarafta da 8 Megapiksel selfie kamera bulunuyor. Arkadaki kameranın altına da parmak izi okuyucu konumlandırılmış durumda.

10000 mAh bataryalı telefon olarak piyasaya çıkan Gionee M30, 25W hızlı şarj desteğine de sahip. Böylesine büyük bir bataryanın 25W şarj ile ne kadar sürede şarj olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.  İkili hoparlör sistemi ve 3.5 mm jack girişine sahip olan model, çift SIM desteği de sunuyor.

Bu özelliklerine sahip olan model 1,399 yuan (203 dolar) fiyat ile kullanıcılarla buluşacak. Modelin satış tarihi olarak 31 Ağustos gösterildi.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası