1000 TL altı en iyi telefon mu geliyor?

Lenovo K8 Note modeli ile birlikte akıllı telefon segmentlerinde ufak çaplı bir devrim yaşanıyor olabilir. Özel üretim bir cihaz olan Lenovo K8 Note fiyatı ile dikkat çekiyor!

1000 TL altı en iyi telefon mu geliyor?

Lenovo K8 Note duyuruldu ve cihazın özellikleri net bir şekilde belli oldu. 18 Ağustos itibariyle Amazon Hindistan‘da satışa sunulacak olan K8 Note bakalım hangi özellikler ile geliyor.

Lenovo K8 Note özellikleri ve fiyatı

Lenovo K8 Note 5.5 inçlik 1080p IPS LCD ekran ile gelecek. Yani geçtiğimiz yılın modeli ile ekran söz konusu olduğunda herhangi bir fark varmış gibi görünmüyor. Cihaz gücünü MediaTek‘in 10 çekirdekli Helio X23 işlemcisinden alıyor. Bu işlemci Lenovo K8 Note’u muhtemelen kendi fiyat aralığında (kağıt üzerinde) en güçlü akıllı telefon yapıyor.

3/4 GB RAM ve 32/64 GB depolama seçenekleri sunacak olan akıllı telefon, bu alanda da fiyat aralığına göre hayli güçlü olacak gibi görünüyor. Ana kamera olarak 13 MP‘lik bir sensör kullanan Lenovo K8 Note, ön kamera için 5 MP‘lik bir sensör tercih etmiş. 

K8 Note‘un asıl güçlü olduğu alanlardan biri de pil performansı olarak göze çarpıyor. Cihaz, 4000 mAh’lık dev bir batarya ile satışa sunulacak. Ayrıca kutudan da Android Nougat 7.1.1 ile çıkacak.

Lenovo K8 Note fiyatı ise iki farklı versiyona özel olarak belirlenmiş. 3 GB RAM / 32 GB’lık versiyon 203 dolardan satılacakken (yaklaşık 718 TL), 4 GB / 64 GB’lık versiyon ise 219 dolardan (yaklaşık 775 TL) alıcı bulacak. Bakalım cihazı ne zaman ülkemizde de göreceğiz?

 

Kaynak adres : https://www.shiftdelete.net/lenovo-k8-note-ozellikleri-ve-fiyati-belli-oldu-84150

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası